Lagbilde Andebu 2013 før Kongeligakamp borte mot Skoppum
Lagbilde Andebu 2013 før Kongeligakamp borte mot Skoppum

Nå er det kort tid igjen før det er seriestart hjemme mot Stag, Fredag 19.04 klokken 19:00 på H-Glass Arena! I den forbindelse så er vi stolte over å presentere vår nye hjemmeside!

Siden er fortsatt under ombygging, og det er fortsatt usikkert hvor lang tid det tar før siden er helt komplett. Vi tar gjerne i mot tips og tilbakemeldinger på hvordan siden kan bli bedre, og hva som ev. mangler. Andebu Fotball sender en stor takk til Webansvarlig Erlend Iversen Skarsholt som har lagt ned mange timer på dette prosjektet. Uten Erlend så hadde ikke dette vært mulig.

Med denne siden har vi tenkt å oppdatere dere med referater fra kampene våre, både i 5.- og 8. divisjon, holde dere oppdaterte på statistikk, tabeller, resultater, kamp-preview(laginfo inn mot kamper), spillerinfo, nyheter og andre ting som skjer rundt vår fantastiske fotballklubb.

Vi vil forsøke å engasjere og skape oppmerksomhet rundt vårt seniorlag. Det har vært litt stille rundt seniorfotballen de siste årene, men på de to siste sesongene så har Andebu tatt steget opp fra 7. divisjon og opp til 5. divisjon – og vi har ingen planer om å gi oss der!

Vi vil også skape mer engasjement rundt hjemmekampene våre denne sesongen. Vi har fått flyttet de fleste kampene slik at vi spiller de fleste hjemmekampene på Fredager klokken 19:00. Vi vil ha en speaker på hjemmekampene våre, og forhåpentligvis konkurranser i form av resultattipping og/eller loddsalg. Kiosken er allerede på plass, og når det gjelder markedsføring av hjemmekamper så skal vi gjøre vårt ytterste for at dere i kommunen skal vite når vi har hjemmekamper. Vi vil også sjekke ut interessen for supportereffekter som f.eks flagg, skjerf  o.l.

Til denne sesongen har Andebu gått inn i et slags samarbeid med Høyjord IL og Kodal IL. I og med at alle tre klubbene slet til tider med dårlig oppmøte både på trening og i kamp, varierende resultater og lite engasjement så trengte alle tre klubbene å tenke nytt. Planen var egentlig at de tre klubbene skulle slå seg sammen til en ny klubb, men det viste seg å være mer komplisert enn først antatt. Istedet så meldte nesten alle spillerne overgang fra Kodal IL og Høyjord IL til Andebu, uten at Kodal og Høyjord stilte seg i veien. En stor takk til Høyjord og Kodal som var samarbeidsvillige og gjordet det mulig. Av den grunn så har vi nå et meget bra seniorlag som har målsetning om å kjempe i toppen av 5. divisjon, samt et godt 8. divisjonslag som vil bite godt ifra seg der. I tillegg så er oppmøte og kvaliteten på treningene til tider meget bra, og bedre skal det bli. Vi legger også stor vekt på at alle skal trives sosialt, foreløpig ser det ut til å gå på skinner og det kan virke som at alle trives sammen, og at alle har funnet sin plass i gruppa. Vi skal selvfølgelig jobbe så godt vi kan med at alle skal trives i gruppa, og det vil bli arrangert flere sosiale happeninger hvor hele laget er samlet.

I Mars reiste vi til Danmark på treningsleir hvor en av målsetningene var at vi skulle bli kjent med hverandre, noe vi i ettertid kan si var en suksess. Vi var 25 spillere og lagledere som reiste på denne turen som varte i fra Torsdag til Søndag. Vi fikk gjennomført 2 treningsøkter, 1 treningskamp og 1 internkamp. Treningskampen ble spilt mot et 4.divisjonslag fra Akershus hvor vi tapte 2-4. Hilding Gravdal og Gjermund Langved sto for målene til Andebu. Internkampen ble en maktdemonstrasjon der de eldste viste Barnsley hvordan fotball skal spilles. Resultatet ble til slutt 4-0 til Oldham. Foruten treninger ble det avhold Quiz, fysisk konkurranse og andre sosiale aktiviteter.

I år står vi sammen om opprykk!

I år står vi sammen om opprykk!

Denne sesongen skal Andebu ledes av gamle helter. Roar Skjelland og Jørn Sukke har takket ja til å ha hovedansvaret for A- og B-laget denne sesongen. Duoen har massevis av erfaring som spillere for blant annet Eik-Tønsberg og Andebu, og vil denne sesongen bruke all sin erfaring til å få Andebu til å kjempe i toppen av 5. divisjon, noe vi er meget glade for! Begge trenerne startet med blanke ark før sesongen og har gitt alle spillerne muligheten til å vise hva man er god for, noe som har ført til at nesten alle har gitt 100% på hver trening og i tillegg følt seg inkludert. Med seg på laget har de Jan-Petter Knutzen og Per-Arne Finnskog som vil være keepertrenere. Vi er hele 5 keepere i stallen så de har nok å henge fingrene i. Fjorårets suksesstrener Frode Nordheim som førte Andebu opp i 5. divisjon har trukket seg tilbake grunnet studier, jobb og familie og vil i år bidra som lagleder for 1.laget. Kenneth Svendsen fra Høyjord vil være lagleder for Andebu 2.

Vi håper dere vil ta en titt innom denne siden så ofte som mulig, så skal vi gjøre vårt ytterste for å oppdatere jevnlig. Vi vil forsøke å komme med interessante lesestoff i form av kamprapporter, info før kampene, intervjuer med gamle klubblegender, masse bilder og andre ting som kan interessere deg som leser

Vi sees på kamp!
Andebu Fotball

Ett svar til “Ny hjemmeside!”

  1. lauren sier:

    In truth it was a wonderful detailed report nonetheless as with all great authors there are several points that might be worked well on. But never ever the significantly less it was stimulating.

Legg igjen en kommentar